Loading...

Lég és vízáteresztő, nyitott szövésű (HDPE) napvitorlák

A légáteresztő napvitorlák fő tulajdonsága hogy annyi napsütést engednek keresztül magukon, hogy a kellemes nyári hangulat megmarad alattuk, ellenben a káros UV-sugarakat 90 százalékig is elnyelhetik, színeik függvényében.

Minél sötétebb színű egy napvitorla, annál jobb a szűrési arány. További előnyeik hogy a szél és az víz is át tud rajtuk haladni, így az anyagterhelés csökken, nem kell állandóan le és felszerelni őket, erősebb szélmozgásokat is kibírnak. Szerelhetők a ház falára, rozsdamentes oszlopokra, meglévő erősebb fákhoz, kerítés oszlopokhoz. Formájukat tekintve lehetnek háromszögek, négyzetek, téglalapok, ötszögek, ezek egymás között is kombinálhatók szerelésnél, hogy minél nagyobb árnyékolt területet érhessünk el velük. Színeik lehetnek a fehér különböző árnyalatától kezdődően az élénk sárgáig befejezőleg a mokka és a szürke színekkel, amelyek egymás közt váltakozva is hangulatossá teszik árnyékolni kívánt területünket. Tartozékoknak leginkább rozsdamentes anyagokat ajánlunk, ezzel is kiemelve egy modern árnyékolás szépségeit.

  • Lég és vízáteresztő, nyitott szövésű (HDPE) vitorlák
  • Lég és vízáteresztő, nyitott szövésű (HDPE) vitorlák
  • Lég és vízáteresztő, nyitott szövésű (HDPE) vitorlák

Kiemelt szolgáltatások


FONTOS: hogy környezetbarát, madaraknak, hasznos rovaroknak otthont adó, lehetőleg vegyszer mentes biokert kialakitasa.

  • Kapcsolat

AT-2345 BRUNN am GEBIRGE

(Niederlassung Österreich)
Heinrich Bablikstr. 17.

HU-9400 SOPRON

Győri út 50.

HU-9121 GYŐRSZEMERE

Győri út 90.

Keress minket bizalommal

Email: info@kreativ-garten.eu
Tel.: +43 676 / 879 769 734
Tel.: +36 70 / 611 9220A KREATÍV GARTEN-RŐL

Cégünk a kreativ kertépítés híveként áll tisztelt ügyfeleink szolgálatában.

Tevékenységi köreink a kertépitésen belül is egészen szerteágazóak, mégis egy egységet alkonakt, amelynek végeredménye egy mosoly a megrendelönk arcán.

Galéria