Loading...

Elegáns és modern árnyékoláss

A napvitorla egy olyan árnyékolástechnikai módszer, amit nem kell folyton mozgatni, összezárni, a szél eldönti, kiszabja…

Napvitorlák esetében ezek nincsenek, szakszerű telepítés és szerelés után már csak használni kell. A funkcionalitása mellett jelenleg a leg stílusosabb és design-os árnyékolástechnikai módszer a piacon.

Használható:

Terasza árnyékolására

Háza árnyékolására, hogy ne melegedjen

Autóját védje a naptól, jégesőtől

Játszóterek, játékok fölé, homokozó árnyékolása, takarásra

Medencék árnyékolására

Éttermek és kávézók teraszára, hogy a szemet odavonzza!

Közterekre és parkokban

Természetesen bárhova tudjuk telepíteni, oda ahová árnyékot szeretne!

Napvitorláink 185-230g/m2 anyagvastagságú 100% PE szövetek. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, annak egy részét átereszti, ami a folyamatos hűtését is szolgálja.Enyhén áttetsző és mérsékelten Vízzáró, szilikonos felülete és öntisztuló Tükrös, ezért a fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi. - Mint egy Öreg diófa hűs árnyékában!

Erősségét és tartósságát a szélébe varrt nagy szakítószilárdságú hevederszalag adja, ami a napvitorla méretétől függően 3-4cm széles. Kiválóan alkalmas például szeles helyeken teraszok fedésére és nyílászárók árnyékolására, hisz a szabad kilátást nem gátolja és a házban nem lesz sötét! Rendeltetésszerű használata tavasz közepétől (március vége) ősz közepéig (október eleje) tart, a napsütéses időszakban. Le és felszerelése az építés után már egyszerű, házilag is könnyedén megoldható! A téli, hóterheléses időszakra ajánlott leszerelni, hisz árnyékolásra Nincs szükség és feleslegesen túlterheljük. A napvitorla-árnyékvitorla erős, a túlterhelés jó esetben szakadást nem okoz, de nem a rendeltetésszerű használat! Garanciavesztést von maga után.

Kiemelt szolgáltatások


FONTOS: hogy környezetbarát, madaraknak, hasznos rovaroknak otthont adó, lehetőleg vegyszer mentes biokert kialakitasa.

  • Kapcsolat

AT-2345 BRUNN am GEBIRGE

(Niederlassung Österreich)
Heinrich Bablikstr. 17.

HU-9400 SOPRON

Győri út 50.

HU-9121 GYŐRSZEMERE

Győri út 90.

Keress minket bizalommal

Email: info@kreativ-garten.eu
Tel.: +43 676 / 879 769 734
Tel.: +36 70 / 611 9220A KREATÍV GARTEN-RŐL

Cégünk a kreativ kertépítés híveként áll tisztelt ügyfeleink szolgálatában.

Tevékenységi köreink a kertépitésen belül is egészen szerteágazóak, mégis egy egységet alkonakt, amelynek végeredménye egy mosoly a megrendelönk arcán.

Galéria